perjantai 13. toukokuuta 2011

London callin'

Lahdettiin aamulla puoli 6 matkaan, vasyneena, mutta innosta piukeena. Upea Lontoo, vielakin upeampi Afrikka kutsuu! Joten ei ollut ongelmaa herata liian aikaisin.

Saavuimme Lontooseen vahan ennen puolta kymmenta paikallista aikaa, ja Suskin kaveri Emppa oli meita vastassa. Iloinen jalleennakeminen! Emppa vei meidat turistikierrokselle ja paikalliseen pubiin. Kierroksen aikana tutustuimme Buckinham Palaceen, poliisiheppoihin vahdinvaihdon aikana (ei siis menty lahelle, vaikka Siritaa poltteli kauheesti), London Eyen mainos 4D leffaan ja kaikkialle muualle. Pubiruoka oli mielenkiintoista, olut hyvaa, samoin cokis. Metrolla ajeltiin ristiin rastiin eksymatta! Hieno suoritus! Ajeltiin kaksikerroksisella Bussilla, ja Emppa lahti kolmelta jonnekin, mutta me jatkettiin matkaa Madame Tussaud's vahakabinettiin, ja kuvattiin itsemme niin Shrekin, Maikkelin, Brucen kuin muutaman muunkin kanssa. Loistavia kuvia! 



Paastiin hyvin kentalle Empan ohjeiden mukaisesti, ja sitten tulikin hillo-episodi, kun yritettiin saada Helsinki-Vantaalta ostettu vadelmahillo lentokoneeseen. Ei tahtoneet turvaihmiset paastaa sita semmoisenaan, vaan piti kayda apteekista ostamasta container, tai siis kolme, ja pakata hillo niihin. Silla valin Siritaa yritti iskea intialainen turvatarkastaja, joka sitten pyysi aitilta kauniisti anteeksi, kun sai tietaa, etta oli aiti vieressa. Loppujen lopuksi syytimme aitia Siritan kauneudesta, jonka takia turvatarkastaja hieman nolostui. Hillokin tosiaan saatiin koneeseen!

Nyt matka jatkuu Lontoosta Nairobiin pitkalla lennolla. Palaillaan sitten uudella mantereella!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa lupaaalta reissun alulta! Mutta: miksi teillä on sitä hilloa mukana, välipalaksi, tuliaisiksi? :D
    kyseelee Tarja

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Se hillo on matkalla tuliaisiksi :)

    VastaaPoista